2008-11-25

De nya(?) moderaterna

"De som invandrar till Sverige ska skriva på ett kontrakt om att de känner till svenska lagar, regler och värderingar. Och om inte överenskommelsen följs kan det bli konsekvenser i form av att bidrag ses över." (DN)


Kommentarerna är överflödiga; sakta, sakta har det mejslats fram: ny-moderaterna. Pophögern som söker positionera sig på den politiska kartan. Sicken smörja.

Fler som har reagerat: Johan , Anders, Jakob, Maria, Mari-Helena och Svensson.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snarare "Det gamla högerpartiet". Snacka om triangulering. Folkpartiet ska ha en eloge för att de den här gången faktiskt invänt mot förslaget.

Heiti Ernits sa...

Ja, jag träffade faktiskt Ulf Nilsson (fp) på hearingen (det är han som uttalade sig mot förslaget har jag för mig) här i Borås i helgen. Han verkade vara hyfsat vettig -- och man läste lite mellan raderna att (fp) rätt så ofta får ge sig inom aliansen; (m) är mest pådrivande när det gäller flyktingpolitiken("hårdare tag")...

HairySwede sa...

as a half-immigrant myself I definitely think that the contract wasn't very well thought out. that being said I do believe it is important thatpeople are made to understand the laws, culture, and values of a coutry when the immigrate to it.

Anonym sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客